Serowe marchewki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka masła, soli i pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Serowa rzepa i marchew, Serowe Marchewki Zapiekane, oraz Serowe zapiekane ziemniaki i marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z wodą gotuj marchewkę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dobrze spuścić.
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie zapiekane 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść marchew w dużej misce i dobrze je rozgnieść. Wymieszać z masłem, cebulą, serem, zielonym pieprzem, natką pietruszki, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia