Serowe ciasto z cielęciną

Serowe ciasto z cielęciną
Serowe ciasto cielęce wymaga około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 312 kalorii , 18 g białka i 17 g tłuszczu . Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,01 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga parmezanu, sosu pomidorowego, wody i piersi z kurczaka. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 36% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: V-Tol Cielęcina z szynką i jajkiem , The Nasty Bits: Veal Kidney Pie i Homity Pie (brytyjskie serowe ciasto ziemniaczane z porami) .

Instrukcje

1
Umieść mąkę w dużej zamykanej torbie; dodawaj partiami cielęcinę i potrząsaj, aż się nią pokryje. Na patelni podsmaż cielęcinę na maśle, aż przestanie być różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Cielęciny Lub Piersi Z Kurczaka Bez Kości, Bez Skóry, Pokrojone W Kostkę1 Funt Cielęciny Lub Piersi Z Kurczaka Bez Kości, Bez Skóry, Pokrojone W Kostkę
Cielęce Lub Bez Kości Piersi Z Kurczaka Bez Skóry, Pokrojone W KostkęCielęce Lub Bez Kości Piersi Z Kurczaka Bez Skóry, Pokrojone W Kostkę
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać pomidory, sos pomidorowy, cebulę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 30 minut lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
W misce połącz pierwsze cztery składniki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posiekaj masło, aż będzie kruche. Stopniowo dodawaj wodę, mieszaj widelcem, aż ciasto utworzy kulę. Podziel na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Rozwałkuj jedną część, aby zmieścić 9 cali. talerz na ciasto; umieścić w talerzu. Przytnij ciasto do 1/2 cala poza krawędź talerza; karbowane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Dodaj nadzienie. Posyp serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
7
Rozwałkuj pozostałe ciasto na grubość 1/8 cala. grubość. Z 2-calowym. foremka do ciastek, wyciąć koła; ułożyć na serze, lekko nachodząc na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Piec w temperaturze 400° przez 35-40 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web

Polecane wino: Port, Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Ciasto można łączyć z porto, Vin Santo i Rieslingiem z późnych zbiorów. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Możesz spróbować Croft Vintage Port. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 59 dolarów za butelkę.
Zabytkowe porto Croft
Zabytkowe porto Croft
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn