Serowe Chipsy Z Kapusty Pieprzowej
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Chichot pieprz jarmuż chipsy może być super przepis, aby spróbować. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Mieszanka oliwy z oliwek, grubo zmielonego pieprzu, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipsy Z Jarmużu, Serowe Chipsy z kapusty z Miso, czosnkiem i Dulse, oraz Chrupiące placki ziemniaczane z serem rolniczym, cebulką, czarnym pieprzem i chipsami z jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jarmuż opłukać i dokładnie osuszyć ręcznikiem kuchennym. Oderwać liście od żeber; odrzucić żebra. Rozerwij liście na 4-in. sztuk.
Wlać olej do dużej miski, dodać jarmuż, sól i pieprz, i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Ułóż liście w jednej warstwie na 2 blachach do pieczenia.
Piec, zmieniając pozycje patelni po 13 minutach.
Posypać serem i piec, aż liście są chrupiące, ale nie rumiane, 5 do 7 protokół więcej.
* Możesz użyć większych pęczków, ale będziesz potrzebował więcej oleju i przypraw i może trzeciej patelni. Znajdź odżywcze drożdże w sklepach z naturalną żywnością, rynku Whole Foods i bobsredmill.com