Serowa Wołowina Enchilada

Serowa Wołowina Enchilada
Serowa wołowina Enchilada może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 57 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę tortille, mieloną wołowinę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Serowy Dip Enchilada Wołowy, Serowy Dip Enchilada, oraz Serowa Zapiekanka Enchilada.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię. Wymieszać w 1/2 szklanki każdej salsy i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Rozprowadź 1/2 szklanki pozostałej salsy na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali spryskanego sprayem do gotowania. Mieszanka mięsa łyżka dół centra tortille; roll up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
MięsoMięso
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Miejsce, szew boki w dół, w naczyniu do pieczenia; top z pozostałą salsą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn