Serowa Wołowina Enchilada
Serowa wołowina Enchilada może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 57 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę tortille, mieloną wołowinę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Serowy Dip Enchilada Wołowy, Serowy Dip Enchilada, oraz Serowa Zapiekanka Enchilada.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię. Wymieszać w 1/2 szklanki każdej salsy i sera.
Rozprowadź 1/2 szklanki pozostałej salsy na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali spryskanego sprayem do gotowania. Mieszanka mięsa łyżka dół centra tortille; roll up.
Miejsce, szew boki w dół, w naczyniu do pieczenia; top z pozostałą salsą i serem.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.