Serowy Piec z cukinii może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za 83 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 16. Jedna porcja zawiera 173 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką bazylię, koncentrat pomidorowy, cukinię i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Z łyżką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Serowa Cukinia Piec, Serowa Cukinia Piec, oraz Serowa Cukinia Piec.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż cukinię na oleju do miękkości. Dodaj sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Przenieś do niesmażonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
3
Na tej samej patelni podsmaż cebulę, aż będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj przecier pomidorowy, koncentrat pomidorowy, cukier, włoską przyprawę i bazylię. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do lekkiego zgęstnienia. Dodać oliwki.
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Dr Hermann Dr H. Riesling z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Dr Hermann Dr H. Riesling
Zapachy ziół i owoców pestkowych. Słodki, świeży, owocowy o żywej kwasowości. To wino jest idealne do pikantnych potraw, szczególnie pikantnych Azjatyckichkwizyna, lekka i świeża kwasowość jest taka, że można ją spożywać samodzielnie.