Serowa Cukinia Piec
Serowy Piec z cukinii może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za 83 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 16. Jedna porcja zawiera 173 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką bazylię, koncentrat pomidorowy, cukinię i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Z łyżką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Serowa Cukinia Piec, Serowa Cukinia Piec, oraz Serowa Cukinia Piec.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cukinię na oleju do miękkości. Dodaj sól i pieprz.
Przenieś do niesmażonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Na tej samej patelni podsmaż cebulę, aż będzie chrupiąca.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj przecier pomidorowy, koncentrat pomidorowy, cukier, włoską przyprawę i bazylię. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do lekkiego zgęstnienia. Dodać oliwki.
Ubij jajka i parmezan; polej cukinią.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstaw na 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Dr Hermann Dr H. Riesling z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Dr Hermann Dr H. Riesling]()
Dr Hermann Dr H. Riesling
Zapachy ziół i owoców pestkowych. Słodki, świeży, owocowy o żywej kwasowości. To wino jest idealne do pikantnych potraw, szczególnie pikantnych Azjatyckichkwizyna, lekka i świeża kwasowość jest taka, że można ją spożywać samodzielnie.