Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 973 kalorie, 10g białka, oraz 78 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 577 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny meyer, krakersy graham, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik Meyer Lemon Curd, Meyer Lemon Curd, oraz Meyer Lemon Curd dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać skorupę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Pulse krakersy graham i ciasteczka masła w robocie kuchennym, aż drobno zmielone; mżawka w roztopionym maśle i pulse połączyć. Naciśnij mieszaninę okruchów na dnie i około 1 cala w górę strony 9-calowej formy sprężynowej.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec do złotego koloru, około 10 minut, a następnie przenieść do stojaka i ostudzić całkowicie. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Zrobić nadzienie: ubić Serek i cukier w dużej misce mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładki i lekko puszysty, około 3 minut. Ubić jajka, po jednym na raz, następnie ubić sok z cytryny i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać ciasto do przygotowanej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Przenieść do piekarnika i piec, aż krawędzie są ustawione, ale środek nadal lekko jiggles, 1 godzinę do 1 godziny, 10 minut. Wyłącz piekarnik i trzymaj sernik w piekarniku z uchylonymi drzwiami, 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i uruchomić nóż wokół krawędzi ciasta do poluzowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Przenieść do stojaka; ostudzić całkowicie, a następnie przechowywać w lodówce aż do zestawu, co najmniej 4 godziny lub na noc.
8
Zrobić twaróg cytrynowy: drobno zetrzeć imbir; włożyć do sitka o drobnych oczkach ustawionego nad miską i nacisnąć gumową szpatułką, aby uzyskać sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Jajka, cukier i śmietanę ubić w małym niereaktywnym rondlu, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Dodać sok z cytryny i sok imbirowy i gotować na średnim ogniu, ubijając stale, aż gęsty i bąbelkowy, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Imbirowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Zdjąć z ognia i ubić na maśle do rozpuszczenia. Odcedzić twaróg przez sito o drobnych oczkach ustawione nad miską, naciskając gumową szpatułką; ostudzić. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.