Sernik z trzema sernikami

Sernik z trzema sernikami
Sernik z trzema sernikami wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. 79 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz masło, garnek mascarpone, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Sernik Z Koziego Sera, oraz Sernik Pleśniowy.

Instrukcje

1
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło 8 x ramekiny 150ml. Masło roztopić na patelni, następnie wymieszać w strawnych, orzechy włoskie i cukier. Podzielić mieszaninę równo między ramekiny, więc podstawa każdego z nich jest pokryta warstwą o grubości około 1 cm. Nacisnąć lekko na każdym, a następnie gotować w piekarniku przez 10 minut, aż chrupiące i złociste. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie obrócić piekarnik do 150C / wentylator 130C / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wszystkie pozostałe składniki ubić, aż do uzyskania gładkiej mieszanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Ułożyć ramekiny na blasze do pieczenia i wlać do każdej z nich trochę mieszanki, napełniając do około 1 cm poniżej obręczy. Ostrożnie wsuń je do piekarnika i gotuj przez 25-30 minut, aż po prostu ustaw. Po delikatnym naciśnięciu mieszanka powinna lekko potrząsnąć środkiem. Nie martw się, jeśli mieszanina spada trochę i pęknięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przykryciem folią spożywczą i włożeniem do lodówki. Możesz zrobić to do 2 dni wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Dodać sos delikatnie podgrzewając razem cukier i 50ml / -17°l oz wody, aż syropy, o 5 min. Następnie wymieszaj połowę malin i gotuj przez 2 minuty, aż zaczną pękać. Przecedzić mieszaninę przez sito, aby usunąć pestki, następnie wrzucić przez pozostałe maliny i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Gotowe do podania wyjąć serniki z lodówki. Uruchom nóż zanurzony w gorącej wodzie wokół krawędzi. Odwróć, jeden po drugim, na deskę, a następnie odwróć ponownie na talerz do serwowania, aby podstawa biszkoptowa była na dnie. Na koniec polej sosem malinowym i polej truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, późne zbiory Riesling i Sauternes są doskonałym wyborem na sernik. Białe wina deserowe są bezpiecznym wyborem do sernika (bez czekolady), ale słodkie lambrusco będzie tak dobre z klasycznym sernikiem Truskawkowym. Chateau Chantal późne zbiory Riesling z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn