Sernik Z Pralinkami
Ten przepis służy 12. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 622 kalorie, 9g białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką jajka, cukier, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Pralinowy, Sernik Pralinowy, oraz Sernik Pralinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz okruchy ciastek z masłem. Naciśnij na dolną i górną stronę nasmarowanej 10-calowej patelni sprężynowej.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Posyp grubo pokruszone praliny skórką.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego miksera elektrycznego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać 1 3/4 szklanki cukru, mąki i wanilii, ubijając, aż będzie gładka.
Dodać jajka i żółtka, 1 na raz, ubijając aż żółty zniknie. Wymieszać ze śmietaną i skórką cytrynową.
Umieścić na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 na dolnej półce piekarnika 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 i piec 1 godzinę i 20 minut lub aż prawie się ustawi. Schłodzić na stojaku drucianym 1 godzinę.
Śmietanę wymieszać ze śmietaną i 1/3 szklanki cukru; rozprowadzić na serniku.
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Dekorować, w razie potrzeby.