Sernik z polewą śmietanową
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 69 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 100 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Sernik dyniowy z polewą śmietanową, Babeczki sernikowe z polewą śmietanową, oraz Sernik dyniowy z polewą z pianki - kwaśną śmietaną i skórką z Gingersnap.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj okruchy Grahama, 3 łyżki. cukier i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Ubić serek śmietankowy, 3/4 szklanki cukru, skórkę z cytryny, sok i 1/2 łyżeczki. wanilia z mikserem do dobrze wymieszane.
Dodaj jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 55 min. do 1 godziny lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony.
Wymieszać śmietanę, pozostały cukier i wanilię, aż dobrze się wymieszają; ostrożnie rozprowadzić na serniku.
Piec 10 min. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.