Sernik z polewą śmietanową

Sernik z polewą śmietanową
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 69 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 100 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Sernik dyniowy z polewą śmietanową, Babeczki sernikowe z polewą śmietanową, oraz Sernik dyniowy z polewą z pianki - kwaśną śmietaną i skórką z Gingersnap.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj okruchy Grahama, 3 łyżki. cukier i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Piec 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ubić serek śmietankowy, 3/4 szklanki cukru, skórkę z cytryny, sok i 1/2 łyżeczki. wanilia z mikserem do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WaniliaWanilia
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec 55 min. do 1 godziny lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wymieszać śmietanę, pozostały cukier i wanilię, aż dobrze się wymieszają; ostrożnie rozprowadzić na serniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
9
Piec 10 min. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn