PHILADELPHIA dwukrotnie czekoladowy Sernik wymaga około 5 godzin i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.27 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Podwójną Czekoladą Philadelphia, Sernik z podwójną czekoladą PHILADELPHIA, oraz PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik z podwójną warstwą czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Okruchy wymieszać z masłem; nacisnąć na dno patelni 13x9 wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
3
Piec 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Ubić serek śmietankowy, cukier, mąkę i wanilię mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać czekoladę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
6
Dodać jajka, po 1 na raz, mieszając na niskim poziomie po każdym, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
7
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Piec 45 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Super. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Użyj folii do wyciągnięcia sernika z patelni. Wierzch z jagodami.