Sernik z malinami kandyzowanymi imbirowo-limonkowymi

Sernik z malinami kandyzowanymi imbirowo-limonkowymi
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 385 kalorii, 4G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać shortbread cookie okruchy wykonane z 6 uncji shortbread cookies, cukier, liście mięty, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik z malinami kandyzowanymi imbirowo-limonkowymi, Rainier Zupa Wiśniowa Z Imbirem, Wanilią, Limonką I Malinami, oraz Marchew kandyzowana imbirowo-limonkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko pokryć patelnię 8x8x2 " z nieprzywierającym sprayem; linia z plastikową folią, pozostawiając obfity zwis.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Okruchy, masło i sól wymieszać w średniej misce, aż będzie przypominał wilgotny piasek. Naciśnij równomiernie na dno patelni. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
1
Umieścić 2 łyżki stołowe. zimną wodą w małym rondlu; posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odstawić, aż żelatyna będzie miękka, 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
3
Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić cukier, masło i sól w średniej misce, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół. Z silnika działa, dodać serek 1 kawałek na raz, od czasu do czasu skrobanie w dół boki miski. Beat w crème fraîche, sok pomarańczowy, i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MasłoMasło
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Delikatnie podgrzać żelatynę na najniższym ogniu, stale mieszając, aż żelatyna się rozpuści. Zeskrobać żelatynę do mieszanki serków śmietankowych; ubić, aby wymieszać. Złóż bitą śmietanę, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żelatynażelatyna
5
Wlać mieszaninę na skorupę; gładka Góra. Chill until set, about3 hours. DO AHEAD: Sernik można zrobić 3 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce lub zamrozić hermetycznie do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1
Gotować pierwsze 3 Składniki, 1 łyżka mięty, sok z limonki, i 1 łyżka wody w małym rondlu na małym ogniu, aż maliny są miękkie i soki są uwalniane, 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
WodaWoda
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełożyć do małej miski. Przykryć folią i schłodzić na ostatni dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Używając zwisu z folii, podnieś ciasto serowe z patelni i umieść na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
4
Pokroić na kawałki; umieścić na talerzach. Łyżka kandyzowanych malin; skropić sosem i udekorować miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
SOSSOS
MiętaMięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn