Sernik Z Dyni Żółwia

Sernik Z Dyni Żółwia
Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 468 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, brązowy cukier, karmelową polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Z Dyni Żółwia, Sernik Dyniowy Karmelowy Chleb Żółwiowy, oraz {Prawie} Sernik Z Żółwiami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. owiń folię na zewnątrz DNA i boku 9-calowej patelni sprężynowej, aby zapobiec kapaniu. Spryskaj dno i 1 cal w górę strony patelni sprayem do gotowania. W małej misce wymieszaj okruchy ciasteczek i roztopione masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i 1 cal w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec crust 8 do 10 minut lub aż zestaw. Schłodzić w temperaturze pokojowej 5 minut. Przechowywać w lodówce około 5 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie, w innej małej misce, wymieszać mąkę, przyprawy pumpkin pie i dyni; odstawić. W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe. Stopniowo ubijaj w brązowym cukrze i granulowanym cukrze, aż będzie gładka. Na małej prędkości, beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania. Stopniowo ubijaj w mieszaninie dyni, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
DyniaDynia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać nadzienie na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 25 minut lub aż Brzeg sernika jest ustawiony, ale środek nadal lekko jigs po przesunięciu. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
8
Tuż przed podaniem, posypać pekany wierzchem sernika. W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa czekolady i oleju odkryte na wysoki 1 minuta do 1 minuta 30 sekund, mieszając co 15 sekund, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Mżawka czekolady na pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
10
Aby służyć, biegnij nożem wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik; ostrożnie usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
11
Na każdą porcję polewamy karmelem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn