Sernik Z Dyni Toffi Crunch

Sernik Z Dyni Toffi Crunch
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 802 kalorie, 10g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ciężkiej śmietany, ekstrakt z wanilii, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Toffi Crunch, Toffi Crunch Sernik Karmelowy, oraz PHILADELPHIA 3-STEP toffi Crunch Cheesecake.

Instrukcje

1
Make crust: Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno 10-calowej patelni sprężynowej sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj rękami okruchy gingersnap, masło i brązowy cukier, aż mieszanina się utrzyma po naciśnięciu. Naciśnij na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap OkruchyGingersnap Okruchy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Upiec skórkę, aż będzie jędrna i lekko przyciemniona, około 12 minut. Fajne ciasto. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zrobić nadzienie: ubić serek śmietankowy i brązowy cukier w dużej misce, aż będzie gładka. Ubij w maśle, następnie jajka, po kolei, aby dokładnie włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Wymieszać w śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
6
Dodać mąkę, cynamon, ekstrakt z wanilii i sól, a następnie wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
7
Dodać puree z dyni i wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
8
Umieść springform pan z ostudzoną skórką na dużej patelni do pieczenia (skorupa będzie wyciekać trochę roztopionego masła jako ciasta piecze) i wlać mieszaninę do springform pan nad skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Powrót do piekarnika 177° i piec przez 1 godzinę i 10 minut lub aż nadzienie jest nadmuchane wokół krawędzi i porusza się lekko w środku, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć z piekarnika i natychmiast umieścić gorący sernik, odsłonięty, w lodówce; ostudzić na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz cukier, wodę i sok z cytryny w dużym rondlu na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu cukru nie mieszać. Gotować, aż mieszanina zmieni kolor na głęboki bursztyn, od czasu do czasu wirując patelnię i szczotkując boki mokrą szczotką do ciasta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać śmietanę, mieszając drewnianą łyżką, aż bąbelki ustąpią. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, o 8 protokół. Schłodzić do twardego, ale nadal wylewać, o 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
3
Wyjmij sernik z lodówki i łyżkę karmelu na wierzchu, tylko na brzegach, uważając, aby nie spływał po bokach. Zrób pierścień z kawałków batonika na krawędzi ciasta. Użyj chipsów z białej czekolady, aby zrobić twarz Jack-o' - lantern w środku. Schłodzić przez co najmniej dwie godziny i do jednego dnia przed podaniem. Delikatnie uruchomić nóż wokół boków patelni poluzować ciasto i zwolnić boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
BatonikBatonik
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn