Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 802 kalorie, 10g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ciężkiej śmietany, ekstrakt z wanilii, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Toffi Crunch, Toffi Crunch Sernik Karmelowy, oraz PHILADELPHIA 3-STEP toffi Crunch Cheesecake.
Instrukcje
1
Make crust: Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno 10-calowej patelni sprężynowej sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
2
Wymieszaj rękami okruchy gingersnap, masło i brązowy cukier, aż mieszanina się utrzyma po naciśnięciu. Naciśnij na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap Okruchy
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Upiec skórkę, aż będzie jędrna i lekko przyciemniona, około 12 minut. Fajne ciasto. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Zrobić nadzienie: ubić serek śmietankowy i brązowy cukier w dużej misce, aż będzie gładka. Ubij w maśle, następnie jajka, po kolei, aby dokładnie włączyć.
Dodać mąkę, cynamon, ekstrakt z wanilii i sól, a następnie wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Sól
7
Dodać puree z dyni i wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia Konserwowa
8
Umieść springform pan z ostudzoną skórką na dużej patelni do pieczenia (skorupa będzie wyciekać trochę roztopionego masła jako ciasta piecze) i wlać mieszaninę do springform pan nad skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
9
Powrót do piekarnika 177° i piec przez 1 godzinę i 10 minut lub aż nadzienie jest nadmuchane wokół krawędzi i porusza się lekko w środku, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
10
Wyjąć z piekarnika i natychmiast umieścić gorący sernik, odsłonięty, w lodówce; ostudzić na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Połącz cukier, wodę i sok z cytryny w dużym rondlu na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu cukru nie mieszać. Gotować, aż mieszanina zmieni kolor na głęboki bursztyn, od czasu do czasu wirując patelnię i szczotkując boki mokrą szczotką do ciasta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Patelnia Z Sosem
Patelnia
2
Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać śmietanę, mieszając drewnianą łyżką, aż bąbelki ustąpią. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, o 8 protokół. Schłodzić do twardego, ale nadal wylewać, o 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
3
Wyjmij sernik z lodówki i łyżkę karmelu na wierzchu, tylko na brzegach, uważając, aby nie spływał po bokach. Zrób pierścień z kawałków batonika na krawędzi ciasta. Użyj chipsów z białej czekolady, aby zrobić twarz Jack-o' - lantern w środku. Schłodzić przez co najmniej dwie godziny i do jednego dnia przed podaniem. Delikatnie uruchomić nóż wokół boków patelni poluzować ciasto i zwolnić boki patelni.