Sernik Z Dyni
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Dash mielone goździki, dynię, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Dyni, Sernik Z Dyni, oraz Sernik Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Wymieszać imbir snap okruchy, pekan i masło; naciśnij mocno na dole i 1 cal w górę strony 9-calowy springform patelni.
Beat twarogu, 3/4 szklanki cukru i wanilii z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane.
Dodawać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Usuń 1-1 / 2 szklanki zwykły ciasto; miejsce w małej misce. Wymieszać pozostałe 1/4 szklanki cukru, dyni i przypraw do pozostałego ciasta. Łyżka połowę ciasta dyni do skorupy; top z łyżkami połowy zarezerwowanego zwykłego ciasta. Powtórz warstwy.
Przeciąć ciasto nożem kilka razy, aby uzyskać efekt marmuru.
Piec 55 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Pokroić w 16 plastrów. Resztki sernika przechowywać w lodówce.