Sernik Z Czerwonego Aksamitu Mini Placki
Ten przepis służy 18. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Mieszanka mleka, ciasteczka wafel czekolady, cukier granulowany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Mini Czerwone Aksamitne Placki Whoopie, Mini Czerwone Aksamitne Placki Whoopie, oraz Mini Placki Z Sernikiem Dyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 18 regularnych filiżanek do muffinek.
W małej misce, wymieszać składniki skórki. Podzielić mieszaninę okruchów między filiżanki. Używając opuszków palców, mocno wciśnij dno każdej filiżanki, upewniając się, że okruchy są mocno zapakowane.
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Stopniowo ubijaj w granulowanym cukrze, aż będzie puszysty. Beat wanilii i kolor żywności. Ubić w jajkach, 1 na raz, aż dobrze wymieszane.
Dodaj kakao i Bisquick mix, i beat, aż nie ma więcej smug i ciasto wygląda czekoladowy.
Wlać mleko i ubić, aż będzie gładkie i kremowe.
Dziel ciasto równomiernie między kubki (kubki będą prawie pełne).
Piec 30 do 35 minut lub aż centra są twarde. Schłodzić 15 minut (serniki opadną podczas chłodzenia). Przechowywać w lodówce na patelni co najmniej 45 minut.
W schłodzonej małej misce ubijaj śmietanę na średniej prędkości 30 sekund; stopniowo zwiększaj prędkość do wysokiej i ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty. W ostatniej chwili ubij cukier puder.
Wyjmij serniki z lodówki i używając noża do masła delikatnie wyjmij je z patelni. Ostrożnie wyjmij opakowania, a każdy schłodzony sernik polej dużą porcją bitej śmietany i posypką wiórków czekoladowych.