Sernik z ciasteczkami czekoladowymi

Sernik z ciasteczkami czekoladowymi
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj sernik z ciasteczkami czekoladowymi. Jedna porcja zawiera 671 kalorii , 10 g białka i 45 g tłuszczu . Za 1,47 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 12 osób. Jeśli masz pod ręką masło, ekstrakt waniliowy, bułkę tartą z kremem i czekoladą i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 23% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują sernik z ciasteczkami czekoladowymi , sernik z kawałkami czekolady i sernik z ciasteczkami z kawałkami czekolady .

Instrukcje

1
W małej misce połącz okruszki ciasteczek i masło. Naciśnij spód nasmarowanej 9-calowej części. tortownica. Przechowywać w lodówce na czas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Kanapkowe Z Kremem Czekoladowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Kanapkowe Z Kremem Czekoladowym, Grubo Posiekane
1-1/2 Szklanki Bułki Tartej Z Kremem I Czekoladą (około 16 Ciasteczek)1-1/2 Szklanki Bułki Tartej Z Kremem I Czekoladą (około 16 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Okruchy Ciasteczek Czekoladowych Z Nadzieniem śmietanowym (około 16 Ciasteczek)Okruchy Ciasteczek Czekoladowych Z Nadzieniem śmietanowym (około 16 Ciasteczek)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubij czekoladę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj jajka; ubijaj na niskiej prędkości, aż do połączenia. Złóż połowę pokrojonych ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wylać na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Posypać pozostałymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
6
Połóż patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec w temperaturze 325° przez 50–60 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie ustawiony, a wierzch będzie matowy. Studzimy na metalowej kratce przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; chłodzić 1 godzinę dłużej. Schłodzić przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Zdjąć bok patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn