Sernik Z Białej Czekolady Miętowy
Sernik z białej czekolady i mięty wymaga ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu. Jeśli masz mąkę, twarożek, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj PHILADELPHIA White Chocolate-Peppermint Cheesecake, Sernik Z Białej Czekolady Miętowy Z Kory, oraz Sernik Z Białej Czekolady Miętowy Batoniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 z 2 stojakami ustawionymi na najniższych szczeblach.
Połączyć okruchy, masło i 1/2 szklanki cukru w misce. Naciśnij na dole iw górę strony 10-in. springform pan; odstawić.
Zmiksuj serek śmietankowy i pozostałe 1 3/4 szklanki cukru w misce miksera stojącego na małej prędkości (nie ubijaj ani nie dodawaj powietrza).
Dodać jajka, 1 na raz, skrobanie miski między dodatkami.
Wlać śmietanę, czekoladę, ekstrakt i wymieszać tak, aby się zmiksować.
Wlać do przygotowanej patelni.
Umieść obramowaną blachę do pieczenia na Dolnym stojaku i napełnij do połowy wodą. Ustaw ciasto na stojaku nad nim.
Piec do góry jest ustawiony, ale centrum nadal lekko jiggles po wstrząśnięciu, 1 1/4 do 1 1/2 godziny.
Ostudzić na stojaku 1 godzinę. Schłodzić 3 godziny i do 3 dni przed podaniem. Aby podać, posypać cukierkami i pokroić gorącym, mokrym nożem.