Sernik Z Ajerkoniakiem
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 307 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, przyprawę ajerkoniaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Eggnog Love {: Sernik Z Ajerkoniakiem}, Sernik Z Ajerkoniakiem, oraz Sernik Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
W misce wymieszać okruchy krakersów graham, masło i 1 łyżkę cukru. Naciśnij na dno patelni do pieczenia 9x13.
Ubić serek śmietankowy, 2/3 szklanki cukru, ajerkoniak i wanilia, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż dobrze wymieszane. Delikatnie zalać skórką.
Piec przez 45 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować boki; ostudzić. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny.
Gotowy do podania pokroić w kwadraty i posypać przyprawą ajerkoniaku lub gałką muszkatołową.