Sernik Wiśniowy

Sernik Wiśniowy
Ten przepis służy 10 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, serek philadelphia, gotowy do użycia crumb crust graham cracker i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niskotłuszczowy sernik wiśniowy, Sernik Wiśniowy, oraz Ciasto Z Sernikiem Wiśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić śmietankowy ser i cukier ubijając trzepaczką lub mikserem do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Przechowywać w lodówce 3 godziny.
4
Podawać z nadzieniem z ciasta wiśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn