Sernik Wiśniowy

Sernik Wiśniowy
Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką bitą polewę kartonową, cukier cukierniczy, skórkę graham cracker i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Sernik Wiśniowy, Sernik Wiśniowy Dip, oraz Sernik Wiśniowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Złożyć bitą polewę; łyżka do skórki. Na wierzch z nadzieniem do ciasta. Wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn