Sernik Wiśniowo-Krówkowy Deser
Sernik wiśniowo-Krówkowy deser wymaga ok. 3 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę, śmietanę do ubijania, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 311 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Sernik Wiśniowy Deser, Choc-cherry Fudge torte with cherry sorbet, oraz Hot Fudge Ice Cream Deser.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Wymieszać razem 3/4 szklanki mieszanki brownie (suche), mąki i masła. Naciśnij w dolnej części ungreased springform pan, 9x3 cale lub square pan, 9x9x2 cale.
Beat twarogu w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 2 protokół, skrobanie miski często, aż gładka.
Dodaj pozostałą mieszankę brownie i śmietanę do ubijania. Beat na średniej prędkości, skrobanie miski często, aż gładkie.
Piec 45 do 50 minut dla springform patelni, 35 do 40 minut dla 9-calowy kwadratowy patelni, lub aż zestaw; cool 20 minut. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować przed i po schłodzeniu.
Nadzienie z ciasta rozłożyć na serniku. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 2 godzin. Przykryć i schłodzić pozostały sernik.