Sernik Truskawkowy
Sernik truskawkowy to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka twarogu, ekstrakt z wanilii, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Dip Truskawkowy Sernik, Sernik Truskawkowy, oraz Sernik Z Surowymi Truskawkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Naciśnij okruchy krakersów Grahama na dnie 9-calowej patelni ze sprężynami pokrytej sprayem do gotowania.
Umieścić twarożek w blenderze i proces, aż będzie gładki. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, ser śmietankowy i cukier połączyć w dużej misce; ubić mikserem z małą prędkością, aż będzie gładka. Ubić w twarogu i wanilii.
Dodać białka i jajko, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu.
Wlać masę serową do przygotowanej patelni.
Połącz truskawki i wodę w blenderze i przetwarzaj, aż będzie gładka. Mieszankę truskawkową zamieszać w mieszaninę sera za pomocą końcówki noża.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 250 (nie wyjmować sernika z piekarnika); piec dodatkowe 45 minut lub aż sernik centrum ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.