Sernik przyprawiony Chai z imbirową skórką

Sernik przyprawiony Chai z imbirową skórką
Jeśli $1.6 za porcję spada twój budżet, Sernik przyprawiony Chai z imbirową skórką może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mielone ziele angielskie, serek śmietankowy, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bezglutenowe Chai Spiced ciasto z Chai Spiced lukier, Przyprawiony Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap, oraz Sernik z kozim sernikiem z przyprawioną skórką waflową.

Instrukcje

1
Spray springform pan o średnicy 9 cali z 3-calowymi bokami z nieprzywierającym sprayem. Mąkę, imbir i sól przesiać do średniej miski. Używając miksera elektrycznego, ubij masło i cukier w innej średniej misce, aż do wymieszania. Ubić żółtko, następnie mieszaninę mąki. Wymieszać z krystalizowanym imbirem. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
ImbirImbir
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozwałkować na powierzchni mąki do 9-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3
Przełożyć na przygotowaną patelnię. Naciśnij na dole i 1 cal w górę boki patelni; przebić na całym widelcem. Zamrozić 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Ułóż skorupę folią; wypełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Piec do zestawu, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usunąć folię i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Upiec ciasto na złoty kolor i gotowane przez, o 20 protokół. Cool crust całkowicie na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i cukru w dużej misce, aż gładka, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać mascarpone; ubić na gładką masę. Ubić całe jajka, po jednym na raz, a następnie ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Dodać 6 kolejnych składników; ubijać do wymieszania.
4
Przelej nadzienie do schłodzonej skorupy na patelni; gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec ciasto 1 godzinę. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 93°. kontynuuj pieczenie, aż ciasto zostanie ustawione wokół krawędzi, ale środek przesuwa się lekko, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta (wierzch ciasta może pęknąć), o 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć ciasto z piekarnika. Zwiększyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wszystkie składniki ubić w małej miseczce; rozprowadzić równomiernie na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Piec do zestawu, o 10 protokół. Uruchom mały nóż wokół boków ciasta. Chill uncovered overnight. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Schłodzić do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
3
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ciasto przełożyć na talerz.
5
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn