Sernik pralinowo-śmietankowy
Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka syrop karmelowy, jajko, graham cracker crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Praliny I Krówki, Lody rozmarynowe z Pralinkami z orzechów piniowych, oraz Crockpot Pralines ' N 'Cream' N ' Protein Oatmeal.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania.
Dodać białka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania.
Dodać jajko, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki migdałowo-toffi bitów.
Wlać do skorupy krakersów Grahama.
Piec w 325 przez 25 minut lub aż brzegi sernika są ustawione i środek jest prawie ustawiony. Wyłączyć piekarnik; odstawić sernik do piekarnika 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Każdy plasterek podawać z 1 łyżką ubitej polewy, 1 łyżeczką syropu karmelowego i 1 łyżeczką bitów migdałowo-toffi.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy
Heath Bits O ' Brickle Migdałowe Kawałki Toffi.