Sernik Pina Colada
Sernik Pina Colada wymaga ok. 6 godzin i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.59 za porcję. 1136 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz okruchy waniliowe, sok ananasowy dole®, jamajski rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Pina Colada, Sernik Pina Colada, oraz Sernik Pina Colada.
Instrukcje
Połączyć okruchy, kokos i masło w średniej misce. Naciśnij mieszankę na dnie i bokach 8 lub 9-calowej formy sprężynowej. Wyluzuj.
Wlać sok do małego rondla.
Posypać żelatynę na sok; odstawić 5 minut, aby zmiękczyć żelatynę. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż żelatyna się rozpuści; zdjąć z ognia. Odstawić.
Ubić razem Serek i 3/4 szklanki cukru w dużej misce, aż będzie gładka. Beat w mieszaninie żelatyny aż dobrze wymieszane. Ubić w rumie i ekstrakcie kokosowym, aż będzie gładka i zmiksowana. Delikatnie złożyć ubitą polewą. Łyżkę do przygotowanej Skórki. Schłodzić 6 godzin lub przez noc, aż zestaw.
W małym rondelku połącz nieobrobiony ananas, skrobię kukurydzianą i pozostałe 2 łyżki cukru. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i lekko zgęstnieje. Wyluzuj. Przed podaniem łyżkę na wierzch sernika.
W razie potrzeby udekoruj prażonym kokosem.