Sernik z białej czekolady Cherry Pecan wymaga ok. 5 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 30 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz jajka, okruchy krakersów graham, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sernik Orzechowy Z Białej Czekolady Wiśniowy, Sernik Z Białej Czekolady Ciasto Orzechowe Tarty, oraz Sernik z białej czekolady z polewą wiśniową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Zarezerwuj 16 połówek orzechów pekan do dekoracji. Pozostałe orzechy drobno posiekać, wymieszać z okruchami Grahama, cukrem i margaryną. Naciśnij mocno na dno patelni.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec 1 godzinę lub aż środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wymieszać nadzienie ciasto i pozostałą wanilię; łyżkę do sernika. Top z chłodnym batem i zastrzeżonymi orzechami pekan.