Sernik nowojorski bez cukru Junior
Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 11g białka, oraz 57 g tłuszczu. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz słodzik ksylitol, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niskotłuszczowy Bezcukrowy Sernik W Stylu Nowojorskim, Keto Cheesecake-Gluten Free New York Style, oraz Absolutnie najlepszy nowojorski Sernik (według ptaków) (bezglutenowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na skorupę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. obficie posmaruj dno i boki 9-calowej patelni sprężynowej (najlepiej nieprzywierającej). Owiń Na Zewnątrz folią aluminiową, pokrywając dno i rozciągając się aż do boku, aby woda nie wyciekała do ciasta podczas pieczenia.
Umieścić obie mąki, ksylitol i sól w robocie kuchennym i przetwarzać przez 15 sekund.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina ciągnie się razem, o 30 sekund.
Dodaj 1 łyżkę śmietany i żółtko. Pulsuj, aż powstanie miękkie, lekko lepkie ciasto. Jeśli nadal jest sztywny, dodaj kolejną łyżkę śmietany. Mąkę palcami i delikatnie wcisnąć ciasto na dno przygotowanej patelni springform, aż zostanie przykryte.
Piec skorupę tylko do momentu, gdy nie wygląda już wilgotne na górze i czuje się zestaw po dotknięciu go (nie overbake), 7 do 8 protokół. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu. Zostaw włączony piekarnik.
Do nadzienia: ubij razem 1/2 szklanki ksylitolu, maranta i jedno opakowanie serka w dużej misce z mikserem elektrycznym (za pomocą uchwytu łopatkowego, jeśli go masz) na niskim około 3 minut, aby stabilne ciasto startowe. Zmiksować w pozostałej śmietany ser, jeden pakiet na raz, skrobanie w dół miski po dodaniu każdego z nich, o kolejne 3 minuty.
Zwiększyć szybkość miksera do średniej i ubić w pozostałej 1/2 szklanki ksylitolu.
Dodać jajka, dobrze ubijając. Ciasto będzie wyglądać jasno, kremowo, przewiewnie i prawie jak kłębiaste chmury. Uważaj, aby nie przesadzić!
Łyżka ciasto na upieczonej kruchej skorupie.
Umieść patelnię springform na środku dużej płytkiej patelni i dodaj gorącą wodę do większej patelni, aby miała około 1 cala od strony formy sprężynowej.
Piec, aż krawędź jest jasno złoty brąz i ciasto jest jasnożółty beżowy, około 1 godziny. Jeśli środek jest nadal bardzo jiggly, niech ciasto piec przez 5 do 10 minut więcej.
Delikatnie wyjmij ciasto z łaźni wodnej, przenieś do stojaka z drutu, zdejmij folię i pozostaw na stojaku przez co najmniej 2 godziny i do 4 godzin. Im mniej go poruszysz, tym mniej prawdopodobne jest, że ciasto pęknie. Gdy ostygnie, pozostaw ciasto na patelni, przykryj luźno folią i przechowuj w lodówce na noc, aż całkowicie wystygnie.
Aby podać, zdejmij pierścień sprężynowy z ciasta i podawaj z dna patelni(nie próbuj przenosić go na talerz). Przykryć resztki ciasta i przechowywać w lodówce do 3 dni. Nie zamrażaj tego ciasta.