Sernik limonkowy z sosem malinowym
Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Mieszanka masła, jaj, skórki z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Wegański Sernik Malinowo-Limonkowy ze skórką kokosową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. W średniej misce, wymieszać składniki skórki. Naciśnij na dole nieoczyszczonej 9-calowej patelni sprężynowej. Przechowywać w lodówce.
W dużej misce, beat twarogu, aż będzie gładka. Stopniowo ubić w cukrze. Przy niskiej prędkości miksera elektrycznego, ubić jajka 1 na raz, mieszając tylko do gładkości.
Dodaj pozostałe składniki napełniania; ubić, aż będzie gładka.
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Piec 55 do 65 minut lub do zestawu. (Aby zminimalizować pękanie, umieść płytką patelnię w połowie pełną gorącej wody na Dolnym stojaku piekarnika podczas pieczenia.) Wyłączyć piekarnik; niech sernik stać w piekarniku 30 minut z otwartymi drzwiami co najmniej 4 cali.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 10 minut.
Usuń stronę patelni; schłodzić do temperatury pokojowej na stojaku chłodzącym. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc lub do 2 dni.
Aby zrobić sos, odcedzić maliny, zastrzegając syrop.
Dodać wodę do syropu, aby 3/4 szklanki. W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj mieszaninę syropu i skrobię kukurydzianą.
Dodać galaretkę; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i jasne. Wymieszać z malinami. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sernik podawać z sosem. Przykryć i schłodzić pozostały sernik i sos.