Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, margarynę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. nasmaruj dno i bok 10-calowej patelni sprężynowej. W średniej misce, beat 1/2 szklanki cukru granulowanego i 1/2 szklanki masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Beat w pozostałych składników skorupy na niskiej prędkości tylko do kruche. Naciśnij równomiernie na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Masło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Patelnia Springform
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Piekarnik
2
Piec 12 do 14 minut lub do jasnego złotego koloru. Fajne 10 minut. Owiń Na Zewnątrz patelni, na dole i na boku, folią o dużej wytrzymałości. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
Patelnia
3
W dużej misce, beat twarożek, cukier puder i 1/2 szklanki cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Beat w 2 jaja, jeden na raz, na małej prędkości tylko do dobrze wymieszane. Ubić 2 łyżki skórki z limonki, 2 łyżki soku z limonki i skrobię kukurydzianą. Złóż śmietanę do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Skrobia Kukurydziana
Sok Z Limonki
Kwaśna śmietana
Skórka Z Limonki
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec 1 godzinę 10 minut do 1 godziny 20 minut lub do strony sernika jest ustawiony i lekko nadmuchane, ale środek nadal porusza się lekko po patelni jest dotknięty. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
6
Uruchom nóż wzdłuż boku patelni, aby poluzować sernik. Przechowywać w lodówce odkryte około 3 godzin lub do schłodzenia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 9 godzin, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
7
W ciężkim rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj 1 szklankę cukru, 2 łyżeczki skórki z limonki i 2/3 szklanki soku z limonki trzepaczką. Wymieszać 2 łyżki masła i 2 jajka. Gotować na średnim ogniu około 8 minut, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tył łyżki (nie gotować). Uruchom nóż wzdłuż boku patelni, aby poluzować sernik; Usuń stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Skórka Z Limonki
Masło
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Nóż
Trzepaczka
Patelnia
8
Na wierzch sernika rozprowadzić twaróg. Przechowywać w lodówce.