Sernik Limonkowy Bez Pieczenia

Sernik Limonkowy Bez Pieczenia
Sernik Limonkowy bez pieczenia wymaga około 30 minut od początku do końca. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, ciężką śmietanę do ubijania, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj No Bake Key Sernik Limonkowy w słoiku, No-Bake Key Sernik Limonkowy, oraz No Bake Key Sernik Limonkowy w słoiku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć okruchy krakersów graham, cukier i masło. Naciśnij na dole i 2 w. po bokach natłuszczonego 9-calowego. springform pan. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małym rondlu posypać żelatynę sokiem z limonki i zimną wodą; odstawić na 1 minutę. Wymieszać z cukrem, jajkami i skórką z limonki. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina osiągnie 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
żelatynażelatyna
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
W dużej misce, ubić Serek i masło, aż puszyste. Stopniowo ubić w mieszaninie żelatyny. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 45 minut lub do częściowego Ustawienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żelatynażelatyna
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W małej misce ubij śmietanę, aż uformują się sztywne szczyty; złóż na mieszankę wapienną. Łyżka do skórki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 3-4 godziny lub do zestawu. Tuż przed podaniem usuń boki patelni. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn