Sernik Krem Ptysie
Cheesecake Cream Puffs to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladowy ganache, jajka, piecrust mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Sernik Truskawkowy Krem Ptysie, No-Bake Chocolatey Cocoa Puffs ® Cheesecake, oraz Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować Sernik Ciasto Krem. Kryj się i wyluzuj.
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Dodaj piecrust mix, energicznie mieszając na średnim ogniu, aż mieszanina opuści boki patelni i utworzy gładką kulkę.
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
Dodać jajka, po 1 na raz, ubijając dokładnie drewnianą łyżką po każdym dodaniu; następnie ubijać, aż ciasto będzie gładkie. Upuść ciasto, ubijając łyżeczki do herbaty na nieczystą blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub do złotego i dmuchanego; całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Wymieszaj krem z ciasta Sernikowego z kremem z boku każdego kremu, używając worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę ciasta. Połowę każdego kremu zanurz w ciepłym czekoladowym Ganache. Ptysie śmietany przechowywać w lodówce.