Sernik jogurtowy miodowy
Przepis miód jogurt sernik można zrobić w około 1 godzinę i 55 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 751 kalorii. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciastka amaretti, migdały, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 171 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sernik jogurtowy z pomarańczową kruchą skórką i miodem Chambord, Miodowe zbiory i A dla miodu prażony ananas z jogurtem i pistacjami, oraz Sernik Jogurtowy.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Zmiażdżyć herbatniki i większość migdałów wewnątrz plastikowej torby żywności za pomocą wałka do ciasta.
Wymieszać z masłem, a następnie wcisnąć w dno głębokiego, owalnego, 23 cm naczynia (lub czegoś podobnego wielkości będzie działać puszka do pieczenia, naczynie do pieczenia lub puszka do ciasta).
Piec przez 10 minut, aż chrupiące.
Wymieszaj lub zmiażdż jogurt i mascarpone, a następnie ubijaj jajka, pojedynczo. Wymieszać z cytryną i skórką pomarańczową, następnie wymieszać większość miodu, zachowując około 3 łyżki.
Rozłóż na podstawie biszkoptu, przykryj luźno folią i gotuj przez 1 godz.
Wyjąć folię i gotować jeszcze 15 minut, aż lekko złocisty i top jest jędrny z najmniejszym chwieje się w środku. Pozostawić do ostygnięcia. Można przechowywać w lodówce do 2 dni.
Aby podać, rozsypać migdałami, skropić pozostały miód i podać świeże owoce, aby iść z nim.