Sernik jagodowo-bananowy
Sernik jagodowo-bananowy zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 428 kalorii . Za 1,01 dolara za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Jeśli masz pod ręką cukier, bitą śmietanę w kartonie, wodę i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 29% , to danie nie jest tak wybitne. Ciasto wiśniowo-jagodowe z maślanym spodem z nektaru z agawy , wegańskie ciasto „serowe” cytrynowo-jagodowe i Torta Di Banana (ciasto bananowe) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę i cukier we wrzącej wodzie. Ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Wymieszaj z bitą śmietaną.
Wlać do ciasta. Schłodzić przez 2 godziny lub do momentu stężenia.