Sernik jagodowo-bananowy

Sernik jagodowo-bananowy
Sernik jagodowo-bananowy zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 428 kalorii . Za 1,01 dolara za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Jeśli masz pod ręką cukier, bitą śmietanę w kartonie, wodę i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 29% , to danie nie jest tak wybitne. Ciasto wiśniowo-jagodowe z maślanym spodem z nektaru z agawy , wegańskie ciasto „serowe” cytrynowo-jagodowe i Torta Di Banana (ciasto bananowe) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść żelatynę i cukier we wrzącej wodzie. Ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Wymieszaj z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do ciasta. Schłodzić przez 2 godziny lub do momentu stężenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn