Sernik dyniowy z białej czekolady z polewą migdałową
Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz pod ręką ciasteczka z gingersnap, mielony cynamon, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Sernik z białej czekolady z polewą wiśniową, Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, oraz Sernik Z Dyni Z Białej Czekolady podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć gingersnap okruchy i masło. Naciśnij na dno nasmarowanego 9-in. patelnia wiosenna; odstawić.
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę.
Dodaj jajka i wanilię; ubijaj na niskiej prędkości, aż do połączenia. Wymieszać z rozpuszczoną białą czekoladą.
Połączyć dynię i przyprawy; delikatnie złożyć w mieszankę sera śmietankowego.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu ustawienia środka. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut. W międzyczasie połączyć składniki polewy; rozprowadzić na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec przez 10 minut lub do złotego koloru, mieszając dwa razy. Super.
Ostrożnie przesunąć nóż wokół krawędzi patelni springform, aby poluzować sernik; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Przenieść polewy do hermetycznego pojemnika; przechowywać w lodówce.
Usuń boki patelni. Tuż przed podaniem posypać polewą sernik.