Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.23 za porcję. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, margarynę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sernik Dyniowy Przyprawiony, Sernik Dyniowy Przyprawiony, oraz Sernik Dyniowy Przyprawiony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszaj okruchy, orzechy i margarynę; naciśnij na dole i 1 cal w górę strony 9-calowej patelni springform.
Beat ser śmietankowy, cukier i SPLENDA granulowany słodzik w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Teraz I Później Cukierki
Słodzik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj dynię, przyprawę i wanilię; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Cukierki Waflowe Necco
5
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Piec 1 godz. 15 min. do 1 godz. 20 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Poluzować ciasto z krawędzi patelni; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.