Marmurkowy Sernik dyniowy wymaga z grubsza 7 godzin i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 981 fanów. Jeśli masz cukier, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Marmurkowy, Sernik Dyniowy Marmurkowy, oraz Sernik Dyniowy Marmurkowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce wymieszać zmiażdżone ciasteczka gingersnap, pekany i masło. Naciśnij na dole i około 1 cala po bokach 9-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Gingersnap
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
W średniej misce, wymieszać razem serek, 1/2 szklanki cukru, i wanilii tylko do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Wymieszać w jajkach po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym. Odstawić 1 szklankę mieszanki. Mieszamy 1/4 szklanki cukru, dyni, cynamonu i gałki muszkatołowej do pozostałej mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko Opcjonalnie
(oryginalny Smak)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
5
Rozprowadź ciasto o smaku dyni na skórce i upuść zwykłe ciasto przez łyżki na wierzch. Obracaj nożem, aby uzyskać marmurkowy efekt.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Piec 55 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu ustawienia nadzienia. Posadź nóż wokół krawędzi patelni. Pozostawić do ostygnięcia przed zdjęciem krawędzi patelni. Schłodzić przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.