Sernik dyniowy II

Sernik dyniowy II
Sernik dyniowy II jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka twarogu, ekstrakt z wanilii, skorupy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Zmiksuj w śmietanie, wanilii i przyprawach. Ubić w jajkach, jeden po drugim. Zmiksuj na puree z dyni, aż nie pozostaną żadne smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać nadzienie do 2 skórek.
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut lub do momentu ustawienia nadzienia. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn