Sernik Dyniowo-Streuselowy
Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka twarogu, okruchów gingersnap, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serniki Z Dyni Streusel, Serniki Z Dyni Streusel, oraz Sernik Dyniowy Gingersnap Streusel Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować piecrust, połączyć 3/4 szklanki okruchów i 1 łyżka stopionego masła w misce, i wrzucić widelcem, aż wilgotne. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut; ostudzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Aby przygotować nadzienie, umieść twarożek w blenderze lub robocie kuchennym i przetworzyć, aż będzie gładki.
Połącz twarożek i sery śmietankowe w dużej misce i ubijaj z dużą prędkością miksera, aż będzie gładka.
Dodać cukier granulowany i dalej 8 składników (cukier granulowany przez dynię); dobrze ubić.
Dodać białka i jajka, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki; piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 20 minut.
Aby przygotować polewę streusel, połącz 1/2 szklanki okruchów, 1/4 szklanki mąki i brązowego cukru w małej misce; pokrój 1 łyżkę jasnego masła za pomocą blendera do ciast lub 2 noży, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Posypać sernik, i piec dodatkowe 10 minut lub aż zestaw. Sernik robi się, gdy środek ledwo się porusza, gdy patelnia jest potrząsana.
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej.