Sernik dyniowo-pomarańczowy ze skórką czekoladową i solonym karmelem
Ten przepis służy 16. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól kuchenną, śmietanę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik solony karmelowo-dyniowy z brązowym cukrem-ciasto Graham Cracker, Sernik dyniowy z solonym sosem karmelowym, oraz Sernik Dyniowy Solony Karmelowy (KitchenAid Giveaway!).
Instrukcje
1
Zrobić skórkę: Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wirować ciasteczka w robocie kuchennym, aż drobno zmielone. Wlać masło tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Wlać okruchy do 9-in. springform pan i naciśnij nad dnem i około 1 cala. w środku pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
4
Piec 7 minut, a następnie ostudzić na stojaku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Zrobić nadzienie: w dużej misce, mikserem na średniej prędkości, ubić ser śmietankowy, cukry i mąkę, aż będzie gładka. Beat w jajkach na niskiej prędkości 1 na raz.