Sernik dyniowo-pomarańczowy ze skórką czekoladową i solonym karmelem
Ten przepis służy 16. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól kuchenną, śmietanę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik solony karmelowo-dyniowy z brązowym cukrem-ciasto Graham Cracker, Sernik dyniowy z solonym sosem karmelowym, oraz Sernik Dyniowy Solony Karmelowy (KitchenAid Giveaway!).
Instrukcje
1
Zrobić skórkę: Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wirować ciasteczka w robocie kuchennym, aż drobno zmielone. Wlać masło tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Wlać okruchy do 9-in. springform pan i naciśnij nad dnem i około 1 cala. w środku pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
4
Piec 7 minut, a następnie ostudzić na stojaku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Zrobić nadzienie: w dużej misce, mikserem na średniej prędkości, ubić ser śmietankowy, cukry i mąkę, aż będzie gładka. Beat w jajkach na niskiej prędkości 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj pozostałe składniki napełniania i ubić, aż tylko mieszane. Zawiń dno patelni folią, naciskając ją na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
7
Ustaw springform pan w patelni do pieczenia i wlej nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
8
Wlać wystarczającą ilość wrzącej wody do patelni do pieczenia, aby zbliżyć się do połowy strony patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
9
Piec, aż sernik ledwo jigsnie w środku po delikatnym wstrząśnięciu, około 1 i 1/4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Sernik ostudzić na półce 1 godzinę, następnie schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 5 godzin.
11
W misce ubijamy polewę karmelową i sól kuchenną, a na serniku łyżkę. Ułóż pekan wokół krawędzi i posypać płatkami soli na pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Karmelowy
Sól
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
* Sól płatkowana ma duże, puste, chrupiące kryształy. Znajdziesz go w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i online.