Sernik dyniowo-pomarańczowy ze skórką czekoladową i solonym karmelem

Sernik dyniowo-pomarańczowy ze skórką czekoladową i solonym karmelem
Ten przepis służy 16. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól kuchenną, śmietanę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik solony karmelowo-dyniowy z brązowym cukrem-ciasto Graham Cracker, Sernik dyniowy z solonym sosem karmelowym, oraz Sernik Dyniowy Solony Karmelowy (KitchenAid Giveaway!).

Instrukcje

1
Zrobić skórkę: Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wirować ciasteczka w robocie kuchennym, aż drobno zmielone. Wlać masło tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Wlać okruchy do 9-in. springform pan i naciśnij nad dnem i około 1 cala. w środku pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
4
Piec 7 minut, a następnie ostudzić na stojaku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Zrobić nadzienie: w dużej misce, mikserem na średniej prędkości, ubić ser śmietankowy, cukry i mąkę, aż będzie gładka. Beat w jajkach na niskiej prędkości 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodaj pozostałe składniki napełniania i ubić, aż tylko mieszane. Zawiń dno patelni folią, naciskając ją na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Ustaw springform pan w patelni do pieczenia i wlej nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Wlać wystarczającą ilość wrzącej wody do patelni do pieczenia, aby zbliżyć się do połowy strony patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec, aż sernik ledwo jigsnie w środku po delikatnym wstrząśnięciu, około 1 i 1/4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Sernik ostudzić na półce 1 godzinę, następnie schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 5 godzin.
11
W misce ubijamy polewę karmelową i sól kuchenną, a na serniku łyżkę. Ułóż pekan wokół krawędzi i posypać płatkami soli na pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
SólSól
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
* Sól płatkowana ma duże, puste, chrupiące kryształy. Znajdziesz go w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i online.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn