Sernik drobiowy

Sernik drobiowy
Sernik drobiazgowy to Europejski przepis, który serwuje 10. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food ma 225 fanów. Jeśli masz cukier puder, pakuj galaretkę malinową, złoty cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Truskawkowy Sernik Drobiazg, Sernik Dyniowy Drobiazg, oraz Truskawkowy Sernik Drobiazg.

Instrukcje

1
Umieść żelatynę w misce z zimną wodą do namoczenia. Odmierz puder do dużej miski, dodaj 3 łyżki mleka i wymieszaj z pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Na małej patelni rozgrzej pozostałe mleko i 100 ml podwójnej śmietany. Podczas gotowania na parze, wlać pastę budyniową i ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny KremPodwójny Krem
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wlać z powrotem do patelni i podgrzać, ubijając nieprzerwanie do zgęstnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdjąć z ognia. Wycisnąć nadmiar wody z liści żelatyny i ubić je do kremu. Opłucz miskę, wlej krem z powrotem, a następnie pokryj powierzchnię folią spożywczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Nasmaruj 23-centymetrową sprężynową puszkę i nałóż podwójną warstwę folii spożywczej, aby pokryć podstawę i boki. Owiń zewnętrzną część puszki folią, aby złapać wszelkie wycieki galaretki. Blitz biszkopty do drobnej okruchy, dodać masło, i blitz ponownie. Wlej mieszaninę do podstawy puszki i mocno dociśnij łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Umieść serek, cukier i wanilię w dużej misce i wymieszać za pomocą elektrycznej ręcznej trzepaczki, aż dobrze połączone. Dodać do masy sernikowej i ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Wlać do puszki i wyrównać powierzchnię. Stuknij w puszkę, aby wybić pęcherzyki powietrza (istotne jest, że nie ma przerw między sernikiem a folią spożywczą lub galaretka zaleje się w następnym kroku). Schłodzić przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
8
Uzupełnij połowę galaretki zgodnie z instrukcjami opakowania, a następnie pozostaw do ostygnięcia na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
9
Wlać sernik, polać mrożonymi jagodami i wstawić do lodówki na 1 godz. uzupełnić pozostałą galaretkę 30 min przed wyjęciem sernika z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
10
Wlać drugą warstwę galaretki i pozostawić do Ustawienia na 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
11
Pozostałą śmietanę, cukier puder i Sherry (jeśli używasz) włóż do miski i ubijaj do miękkiego ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Przenieść do worka rurowego.
13
Sernik wyjąć z puszki, obrać folię spożywczą.
14
Umieścić na talerzu i rur krem wokół krawędzi. Najlepiej podawać w ciągu dnia, ale będzie przechowywać w lodówce przez 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, późne żniwo Riesling, i Sauternes są moje najlepsze typy na sernik. Białe wina deserowe są bezpiecznym wyborem do sernika (bez czekolady), ale słodkie lambrusco będzie tak dobre z klasycznym sernikiem Truskawkowym. Chateau Chantal późne zbiory Riesling z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn