Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 25 i kosztuje 72 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka półsłodkiej czekolady piekarskiej, jajka, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik z czarnym dnem z czekoladą i wiśnią, Sernik Wiśniowy Czarny Las, oraz Szarlotka czarna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Beat twarogu, 1 szklanka cukru i wanilii w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania. Rezerwa 3 szklanki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Dodaj roztopioną czekoladę do pozostałego ciasta; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
6
Zalać skórką. Ostrożnie łyżka reserved ciasto na ciasto czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec 1 godz. 5 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, Obrane
8
W międzyczasie wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę w średnim rondlu. Wymieszać z pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Dodać wiśnie; wymieszać. Zagotować na średnim ogniu, stale mieszając; gotować i mieszać na średnim ogniu 2 min. lub do momentu rozpuszczenia cukru i zagęszczenia sosu. Wymieszać z cynamonem. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce, aż gotowy do łyżki na sernik tuż przed podaniem.