Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 71 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, mleko skondensowane, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Krówkowe Z Polewą Czekoladową, Sernik Czekoladowo-Krówkowy, oraz Czekoladowo-Orzechowy Sernik Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 149°. w ungreased 13x9-calowy patelni, połączyć wszystkie składniki crust; dobrze wymieszać. Wcisnąć mocno w dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Beat twarogu, aż puszyste w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj skondensowane mleko, roztopioną czekoladę, wanilię i jajka; ubijaj, aż będzie gładka, często zeskrobując boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Czekolada
Wanilia
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać nadzienie na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec w temperaturze 149°. przez 40 do 50 minut lub do zestawu. Fajne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
W małym rondlu, roztopić 2 oz. niesłodzoną czekoladę i 2 łyżki margaryny na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Margaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia.
8
Dodać wodę i cukier puder; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Woda
9
Polewę posmarować ciepłym sernikiem. Przechowywać w lodówce 1 1/2 godziny lub do zimna. Aby służyć, odstawić 15 minut.