Sernik Czekoladowy V
Sernik czekoladowy V wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 70 powiedziało, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jaj, śmietana, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Sernik Czekoladowo-Marmurkowy Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (140 stopni C). Za pomocą widelca połącz roztopione masło i okruchy ciastek. Naciśnij mieszaninę na dnie 9-calowej patelni sprężynowej, aby utworzyć skorupę.
W dużej misce, ubić razem serek, cukier i jajka do wymieszania.
Wlać połowę mieszanki twarogu do skorupy. Wymieszać 2 uncje roztopionej czekolady do pozostałej mieszanki twarogowej, a następnie zalać pierwszą warstwą.
Sernik piec na środkowej półce rozgrzanego piekarnika przez 50 minut.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni, a następnie przeciąć brzegi nożem, aby poluzować sernik przed usunięciem boków patelni.
W średniej misce, połączyć 6 uncji roztopionej czekolady i śmietany, mieszając do wymieszania. Łyżka mieszanki na wierzchu schłodzonego sernika. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.