Ciasto Z Kurczakiem Bez Krabów

Ciasto Z Kurczakiem Bez Krabów
Ciasto z kurczakiem bez krabów wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Mieszanka pieprzu, sos tatarski, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Crabless Cakes with Hearts of Palm & Corn, Ciasto ziemniaczano-Rutabaga z cebulą (Neeps and Tattie Cakes), oraz Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj kurczaka, okruchy krakersów, cebulę, majonez, sos tatarski, natkę pietruszki, sól, pieprz i ostry sos. Uformuj mieszaninę na 6 ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
Sos TatarskiSos Tatarski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić bułkę tartą w misce. Zanurzyć ciasta w bułce tartej, aby równomiernie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać oliwę na patelni na średnim ogniu, i gotować ciasta, aż równomiernie rumiane, o 5 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przed podaniem odcedzić na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn