Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy
Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczową marmoladę, skórkę pomarańczową, serek Philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Mandarynkową, Sernik Czekoladowy Pomarańczowy, oraz Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połączyć okruchy opłatka, cynamon i masło; naciśnij na dnie 9-calowej patelni springform.
Beat ser i cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę i wanilię; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Przenieść 3 szklanki ciasta do średniej miski; wymieszać w roztopionej czekolady.
Piec 30 min. W międzyczasie wymieszać Likier i skórkę pomarańczową do pozostałego ciasta; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 163°. łyżka pozostałego ciasta nad pieczoną warstwą czekolady na patelni; piec 30 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom mały nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny.
Marmoladę podgrzać tylko do ogrzania; łyżką sernika tuż przed podaniem.