Sernik Czekoladowo-Orzechowy
Sernik Czekoladowo-Orzechowy wymaga z grubsza 1 godzina i 41 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 677 kalorii, 13g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, czekolada graham cracker okruchy, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowy Sernik Z Masłem Orzechowym, Sernik Czekoladowo-Orzechowy, oraz Czekoladowy Sernik Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Połączyć okruchy krakersów graham, 1 łyżeczka cukru i masło; naciśnij mieszaninę na dnie 9-calowej patelni springform.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut.
Wyjąć z piekarnika, odstawić i ostudzić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Roztopić kęsy zgodnie ze wskazówkami opakowania; odstawić na bok.
Beat 3 pakiety twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, ubijając aż do wymieszania.
Dodaj 3 jajka, po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Złożyć w roztopionej czekoladzie i wanilii.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni; odstawić.
Beat pozostałe 2 opakowania ser śmietankowy na średniej prędkości do gładkiej. Stopniowo dodawać pozostały 1/2 szklanki cukru, ubijając aż do wymieszania.
Dodaj pozostałe 2 jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodaj masło orzechowe, ubijając tylko do połączenia. Starannie wlać masło orzechowe na mieszaninę czekolady.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż środek jest prawie ustawiony.
Sernik wyjąć z piekarnika; ostudzić na blaszanym stelażu. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc. Delikatnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni i zwolnij boki. Przechowywać w lodówce.