Sernik Czekoladowo-Ajerkoniasty
Placki czekoladowo-Ajerkoniakowe wymagają z grubsza 4 godziny od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 95 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, cukru, mlecznego ajerkoniaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sernik Czekoladowo-Ajerkoniasty, Czekoladowe Placki Sernikowe, oraz Placki Czekoladowo-Sernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. linia 13x9-calowy patelni z 18x18-calowy kwadrat heavy-Duty folii tak folia rozciąga się na długich bokach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. Naciśnij w dolnej części patelni.
W dużej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 do 2 minut lub do gładkiej. Ubij w mące, ajerkoniaku i jajkach na średniej prędkości, aż będzie gładka, skrobanie boków miski, jeśli to konieczne. Z gumową szpatułką, złożyć w czekoladowe chipsy.
Wylać nadzienie równomiernie na skórkę.
Piec od 35 do 40 minut lub do momentu ustawienia krawędzi. Środek będzie miękki, ale ustawi się, gdy ostygnie. Chłodny 1 godzina. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Posypać równomiernie gałką muszkatołową. W przypadku kwadratów pokrój na 8 rzędów po 6 rzędów.
Zdjąć z folii. Kwadraty przechowywać w lodówce.