Sernik cytrynowy prawie beztłuszczowy Joanne

Sernik cytrynowy prawie beztłuszczowy Joanne
Ten przepis służy 16 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz substytut cukru, jajka lub skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik cytrynowy prawie beztłuszczowy Joanne, Joanne Chang ' s Lemon-Ginger Mousse Coupe, oraz Nutty Coconut Fat Bombs (Gluten Free, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodać skorupę: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Lekko spryskaj (9-calową) patelnię springform sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
W misce wymieszać okruchy i roztopione masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i 1 1/2 cala w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec przez 8 do 10 minut lub aż krawędzie są lekko złote i skorupa jest ustawiona. Spoko na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wykonaj nadzienie: w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej wysokości, beat twarogu i śmietany przez 2 do 3 minut, aż puszyste. Stopniowo ubić cukier lub substytut cukru. Beat w jajkach, 1 na raz, tylko do włączenia. Beat w skórce i soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Piec przez 1 godzinę do 1 godziny, 15 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony, ale nadal lekko jiggly. (Nie przesadzaj, bo będzie twardszy, jak ostygnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Niech ostygnie całkowicie.
10
Zrobić twaróg cytrynowy: w górnej części podwójnego kotła połącz skórkę z cytryny, sok z cytryny, jajko, żółtko i cukier lub substytut cukru nad delikatnie gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
11
Ubijać, aż będzie gorąca i pienista, około 5 minut. Stopniowo ubij masło i kontynuuj ubijanie przez 7 minut lub aż zgęstnieje i pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
12
Wyjąć z ognia i schłodzić przez 30 minut.
13
Uruchom cienkie ostrze wokół krawędzi sprężyny i usuń boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
14
Przełożyć na talerz.
15
Na wierzch rozprowadzić twaróg cytrynowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
16
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
17
W razie potrzeby udekoruj malinami i skórką. Sernik schłodzić w lodówce kilka godzin lub na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn