Ten przepis służy 16 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz substytut cukru, jajka lub skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik cytrynowy prawie beztłuszczowy Joanne, Joanne Chang ' s Lemon-Ginger Mousse Coupe, oraz Nutty Coconut Fat Bombs (Gluten Free, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodać skorupę: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Lekko spryskaj (9-calową) patelnię springform sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
W misce wymieszać okruchy i roztopione masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i 1 1/2 cala w górę strony patelni.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
5
Piec przez 8 do 10 minut lub aż krawędzie są lekko złote i skorupa jest ustawiona. Spoko na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wykonaj nadzienie: w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej wysokości, beat twarogu i śmietany przez 2 do 3 minut, aż puszyste. Stopniowo ubić cukier lub substytut cukru. Beat w jajkach, 1 na raz, tylko do włączenia. Beat w skórce i soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Piec przez 1 godzinę do 1 godziny, 15 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony, ale nadal lekko jiggly. (Nie przesadzaj, bo będzie twardszy, jak ostygnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Niech ostygnie całkowicie.
10
Zrobić twaróg cytrynowy: w górnej części podwójnego kotła połącz skórkę z cytryny, sok z cytryny, jajko, żółtko i cukier lub substytut cukru nad delikatnie gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej