Sernik Cytrynowo-Jagodowy
Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Mieszanka bloku 1/3 mniej tłuszczu serek, białko jaja, ciasteczka gingersnap, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sernik Z Jagodami Cytrynowymi, Tarta cytrynowo-Jagodowa" sernik", oraz Placki Sernik Jagodowo-Cytrynowy.
Instrukcje
Umieść pokruszone gingersnaps, owies i masło w robocie kuchennym; proces aż do wymieszania. Naciśnij na dole i 1 cal w górę strony 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 6 minut.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Połącz twarożek i twarożek w robocie kuchennym; proces 2 minuty lub do gładkiej.
Dodaj cukier i następne 6 składników; proces 1 minutę lub tylko do wymieszania.
Wlać masę serową na przygotowaną skórkę.
Piec w 325 przez 50 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony (środek będzie miękki, ale będzie jędrny po schłodzeniu). Wyłączyć piekarnik; pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Sernik Unmold na półmisku.
Podawać z malinami i sosem cytrynowym.