Pasta Primavera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj makaronu Primaveran. Ten przepis służy 4 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mąkę, margarynę, makaron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W rondlu roztopić margarynę. Mieszanka zupa wymieszać z mąką i mlekiem i dodać do patelni; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z serem. Wymieszać z gotowanym makaronem.